Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku pouhých pětadvaceti let zemřela americká zpěvačka Simone Battle, která se proslavila v roce 2011 svou účastí v pěvecké soutěži X Factor. Díky svému talentu se dostala až do finále a později se stala součástí dívčí skupiny G.R.L. Její bezvládné tělo bylo nalezeno v pátek v jejím bytě ve West Hollywoodu. Podle posledních informací se případ prošetřuje jako sebevražda.

Koroner dva dny po její smrti sdělil, že si mladá žena vzala život oběšením. Důvodem byly nejspíš psychickými problémy. Její kariéra se přitom vyvíjela velmi slibně. Debutový singl skupiny G.R.L. nazvaný Ugly Heart se uchytil na 11. místě britského hudebního žebříčku. Na začátku roku navíc kapela s rapperem Pitbullem natočila klip k písni Wild Wild Love, který se stal hitem.

„Slovy nelze vyjádřit hloubku našeho smutku. Simonin neskutečný talent překonalo pouze její velké srdce. Vzpomínka na ni zůstane s námi ve všem, co vytvoříme,“ sdělily prostřednictvím sociální sítě ostatní členky kapely.

„Jsem velmi smutný ze zpráv o Simonině smrti. Byla to velice milá a zábavná osoba. Je to velká ztráta. Odpočívej v pokoji, Simone,“ sdělil nejobávanější porotce soutěže X Factor Simon Cowell, který v mladé zpěvačce viděl potenciál a velké odhodlání již při jejím prvním vystoupení a vychválil ji už po několika vteřinách zpěvu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám