Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další hollywoodskou star, která téměř vůbec nestárne, je dnes již pětačtyřicetiletá Mexičanka Salma Hayek. Do včerejší talk show Davida Lettermana v New Yorku dorazila v šatech olivové barvy, které obepínaly každý centimetr její bezchybné postavy.

Přítomným pánům však jistě pohled sklouzl nejčastěji do hereččina hlubokého výstřihu.

Smyslná představitelka malířky Fridy Kahlo ze stejnojmenného filmu z roku 2002 a maminka čtyřleté dcery Valentiny dokázala, že i s přibývajícím věkem si může dovolit obléknout jakýkoli model.

Salma přišla k Lettermanovi také z důvodu propagace nového animovaného filmu Kocour v botách. Ten se herečka v současnosti snaží zviditelnit na všech frontách a díky jejímu vždy úchvatnému vzhledu se jí to daří více než dobře. V neděli nový snímek uvedla na premiéře v New Yorku, kam zvolila šaty se zvířecím vzorem a o den dříve i s Antoniem Banderasem, který se na filmu také podílel, jej zavítali představit publiku v Regency Village Theater v losangeleském Westwoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám