Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pět let, co se moderátorka Sandra Pospíšilová (38) rozhodla k radikálnímu kroku a nechala si zvětšit své vnady. S bujnějším hrudníkem je tvář televize Prima spokojená, a tak se rozhodla 5. výročí od operace oslavit.

Křehká blondýnka nafotila sérii fotografií, na kterých svůj hrudník vystavila na odiv. „V listopadu je to totiž přesně 5 let, co mám nová prsa. Fotilo se v Brně, v tamním novém butiku Zuzany Lesák Černé a v jejích modelech, třeba v tom ikonickém kamínkovém korzetu. Nádhera. Moc jsem si to užila,“ řekla Super.cz moderátorka, která se před nedávnem po mateřské dovolené opět vrátila na obrazovku.

„Měli jsme tak skvělý tým, že jsem si dokonce na chvíli připadala jako opravdová modelka, i když nejsem,“ prozradila moderátorka, která je stále s výsledky operace, na kterou před pěti lety šla, spokojená. „I s odstupem času mohu potvrdit to, co mě napadlo pár hodin po operaci, kdy jsem nová prsa viděla poprvé - že to bylo skvělé rozhodnutí. Doteď nebyla jediná chvíle, kdy bych litovala. Ba naopak jsem si občas při nákupu oblečení nebo prádla říkala, že je škoda, že jsem nešla už dříve,“ dodala Pospíšilová.

Reklama

Další články

Načítám