Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marek Ztracený (39) je již potřetí zlatým slavíkem. Přiznal, že byl opět velmi nervózní a od toho mu lehce pomohl Vojta Dyk, který si ke stolu na udílení cen donesl láhev hruškovice.

„Je to potřetí. Ale já jsem tam šel a měl jsem pocit, že se rozpadnu na tisíc malých kousků. Když si uvědomím, že jsem schopný skákat před 35 tisíci lidmi v Edenu a pak sem přijdu a jsem jako malý kluk, který zapomíná. Vojta Dyk do mě nalil pár hruškovic, myslím, že jich bylo pět nebo šest,“ prozradil Super.cz Ztracený.

„Bál jsem se, že tam přijdu a rozbrečím se. A to se stalo. Já jsem si uvědomil, že mám úplně všechno, jsem nejšťastnější chlap na světě,“ dodal Marek, kterému po boku stála jeho manželka Marcela.

Oba oblékl návrhář Jakub Poner. „Tento frak jsem měl i v Edenu. Uvědomuji si, že s tím ta cena souvisí. Vážím si toho, že chtějí lidé poslouchat mé písničky, a budu je hýčkat i dál,“ usmívá se zpěvák.

Stále pokračuje pauza, kterou si po vyprodaném Edenu naordinoval. Užívá si času s rodinou. „Za týden letím se synem na pánskou jízdu do New Yorku, slíbili jsme si to před dvěma roky. Pak mám ještě jeden plán. Pauza furt platí, už je to půl roku. Příští rok ještě bude pokračovat. A pak napíšeme další příběh,“ slíbil Ztracený.

Reklama

Další články

Načítám