Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Penelope Cruz (50) je stejně jako její kamarádka Salma Hayek dáma, u které platí, že stárne jako dobré víno. Ač se herečka nikdy zbytečně neodhaluje, teď udělala výjimku a pro španělskou verzi Elle se nechala nafotit hodně sexy.

Zdá se, že Penelope Cruz je ve všech ohledech dokonalá. Už desítky let září na filmovém plátně, v soukromí je šťastně vdaná za Javiera Bardema, se kterým má dvě děti, a přestože roky odmítá (alespoň nahlas) jakékoliv plastické operace, jen pár dnů před padesátými narozeninami vypadá naprosto skvěle, což ukáže i na stránkách dubnového vydání španělské Elle. Na titulní stranu herečka oblékla černý korzet, který toho příliš mnoho nezakrývá a navíc zdůrazňuje její velmi štíhlý pas. Uvnitř magazínu pak čtenáři najdou i další fotografie, mimo jiné například v přiléhavých zelených krajkových šatech.

Penelope se pak v rozhovoru rozpovídala o tom, jak se v době těsně před dosažením padesáti let cítí. „Pokud se mě zeptáte, jaký vztah mám k sobě samé teď a jaký jsem měla, když mi bylo dvacet nebo třicet, upřímně dávám přednost tomu, který mám teď… využívám každé desetiletí, každý okamžik a nikdy si nemyslím, že dříve jsem byla lepší.“

Jediné, co herečku v současné době mrzí, je to, že už si nedokáže život užívat tak bezprostředně jako v mládí, protože si více uvědomuje okolní svět. „Někdy bych chtěla víc dovádět a vrátit se do takového bezvědomí,“ prozradila.

V rozhovoru dál mluví i o své rodině, kterou založila s hercem Javierem Bardemem a ve které nechybějí dvě děti, Lee (13) a Luna (10). Po ratolestech herečka toužila vždy a ve dvaceti letech si dokonce chtěla adoptovat dítě na své cestě po Indii, to se jí ale nepodařilo. S vlastními potomky si poté dala trochu na čas, protože točila čtyři filmy ročně a žila „šíleným“ tempem. Když se jí ale děti později narodily, zvolnila a věnovala jim čas.

Penelope také prozradila, že ničeho ve svém životě nelituje, protože všechno, co se stalo, ji utvářelo, a to jak pozitivní, tak i negativní události. Do padesátky tedy vstoupí šťastná a naprosto vyrovnaná.

Reklama

Další články

Načítám