Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Hlasu ČeskoSlovenska Alžběta Pažoutová (24) získala džob na Nově! V soutěži sice vypadla nedlouho po startu přímých přenosů, už je ale na obrazovce Novy zpátky. Každý pátek ji mohou diváci vidět ve Snídani s Novou přímo ve studiu mezi moderátory. V živém vysílání vystupuje jako redaktorka internetu.

„Ve Snídani jsem dostala místo internetisty," potvrzuje naši informaci Pažoutová. Její pozice by měla být dočasná, než si zvykne na prostředí a pochopí, jak televizní vysílání funguje. „Není to totiž taková sranda, jak to vypadá. Když to bude celé probíhat dobře, měla bych brzy dostat nějakou ''větší'' práci," říká.

Alžběta prý nikdy nesnila o tom, být moderátorkou, ale zároveň hodlá každou zajímavou příležitost chytit za pačesy. K nástupu do televize ji motivovaly nejen peníze, ale také zkušenost s mluveným projevem, kterou hodlá zúročit při fungování se svou kapelou Cosmic People.

„Umět dobře mluvit se na pódiu velmi hodí. Známé jméno a obličej taky a vzhledem k tomu, že veškeré počiny mojí kapely platím z vlastní kapsy, musím si na to někde vydělávat," otevřeně přiznává zpěvačka, která vystupuje pod uměleckým jménem Betty Lee.

Kapela je pro mladou umělkyni stále na prvním místě. „Zrovna jsme dotočili další klip, který už brzy vypustíme. Bude to taková barevná, letní pohodička, poslední spolupráce se stávajícími členy kapely. Dělám teď nové písničky a s nimi přichází i noví muzikanti. Nová tvorba bude ''víc elektro,'' modernější zvuk a beaty. Opouštím své jazzové období," uzavírá naše povídání Betty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám