Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patrik Děrgel (35) má se svou ženou Markétou dvě děti. S blížícím se letním počasím herec přiznal fobii, kterou ale trpí i jeho manželka. Oba dva nechtějí vlézt do letadla, a tak musí cestovat pouze autem, což se jim jednou stalo osudným.

„Člověk při cestě autem zažije mnohem více zábavy. Například na trase do Portugalska, kam jsme se s Markétkou vydali na svatební cestu, nám přestalo jet auto uprostřed španělské pouště a z našeho výletu se stal holý boj o přežití. Řešili jsme hlavně to, jak dostat auto ze Španělska do Čech a jak dopravit domů nás. Nakonec všechno dobře dopadlo, a i když to tenkrát bylo dost stresující, máme na co vzpomínat,“ svěřil se herec.

Řeč na téma cestování padla proto, že Patrika brzy uvidíme v kinech v nové české komedii s názvem Prázdniny s Broučkem. Příběh, ve kterém se jeho herečtí kolegové Lukáš PříkazkýBára Poláková (40) vydávají na cestu karavanem po dědovi. Snímek vstupuje do kin 18. dubna.

A když jsme u Patrikovy rodiny, letošní Velikonoce budou opět trávit na chalupě v Českém ráji. „Svátky většinou slavíme klasicky slivovicí, žena barví vajíčka a peče beránka. Já mám takovou tradici, že jdu se synkem k vrbě, kde stříháme proutky a pleteme společně pomlázku. Jako dítě jsem trávil Velikonoce v Bohumíně, chodili jsme po sousedech, k tetičkám a babičkám. Táta nás vozil od jednoho známého k druhému. To bylo prima. My na chalupě jdeme většinou k sousedům, kteří mají také děti a trávíme ten čas s nimi,“ dodal Patrik Děrgel.

Reklama

Další články

Načítám