Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na rozdíl od svého nevlastního bratra Josepha Baeny se Patrick Schwarzenegger nerozhodl jít v otcových šlépějích, alespoň tedy co se posilování týče. Syn Arnolda Schwarzeneggera dal přednost přirozenější muskulatuře, jak bylo vidět například i tento týden během jeho romantické dovolené s partnerkou Abby Champion.

Tu vzal Patrick do Thajska, konkrétně na známý ostrov Koh Samui, kde si společně mohli užít několik dní na bělostných písčitých plážích u tyrkysového moře v Thajském zálivu. Patrick zde strávil pauzu mezi natáčením seriálu Bílý lotos, do jehož třetí řady byl podobně jako další „nováčci“ Walton Goggins, Sarah Catherine Hook, Sam Nivola či Aimee Lou Wood přizván tvůrcem Mikem Whitem.

Patrick je jedním ze čtyř dětí, které má Arnold s exmanželkou Marií Shriver, a právě s o tři roky mladší modelkou je ve vztahu již od roku 2016. Před Abby přitom rok randil se zpěvačkou Miley Cyrus.

Ovšem až s touto blondýnkou našel lásku jako trám, a proto se v prosinci rozhodl podniknout v jejich vztahu další krok, když ji požádal o ruku…

Související témata:
Abby Champion

Reklama

Další články

Načítám