Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Jamnagaru se sjeli prestižní hosté z celého světa. Koná se zde několikadenní předsvatební party potomků dvou úspěšných podnikatelů.

Syn nejbohatšího muže Asie Mukeše Ambaniho, osmadvacetiletý Anant, si vezme o rok starší Radhiku Merchant, dceru podnikatele ve farmaceutickém průmyslu Virena Merchanta. Na party dorazili významní podnikatelé, bollywoodské hvězdy i americké celebrity.

Nechybí například šéf Mety Mark Zuckerberg s manželkou, dcera někdejšího prezidenta USA a podnikatelka Ivanka Trump nebo zpěvačka Rihanna. Ta má na akci i zazpívat a údajně za to dostala pět milionů liber. Podobnou částku (asi 6 milionů dolarů) inkasovala Beyoncé, která v roce 2018 vystoupila na svatbě Ambaniho dcery.

Pro otce ženicha jsou to drobné, patří mezi deset nejbohatších lidí na světě s majetkem přes 116 miliard dolarů. Celkové výdaje za oslavy mají podle Daily Mailu dosáhnout neuvěřitelných sto dvaceti milionů dolarů!

K samotnému sňatku má dojít v průběhu tohoto roku v Bombaji, aktuální oslavy spočívají mimo jiné i v tom, že Ambani organizuje hostinu pro více než 50 tisíc vesničanů z okolí zmíněného Jamnagaru.

Reklama

Další články

Načítám