Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z hostů na galavečeru předávání cen Grammy byla dcera krále popu Michaela Jacksona (†50) Paris (26). Ta překvapila svým vzhledem, a to zdaleka ne jen zakrytým tetováním…

Paris Jackson je jedinou dcerou Michaela Jacksona, kterou měl s Debbie Rowe. Díky svým půvabům slaví úspěchy jako modelka, zkusila to už i jako herečka. A i když se mnoho lidí stále pře o to, jestli Paris může být biologickým dítětem zpěváka, v jeho šlépějích jde i jako zpěvačka. První singl i album vydala v roce 2020. Paris je svá a nebojí se přiznat, že v životě jí vždy nebylo dobře, a dokonce se několikrát pokoušela o sebevraždu, ale ani to, že ji přitahují muži i ženy.

A nikoho nenechá mluvit ani do svého vzhledu. Její tělo pokrývá rozsáhlá sbírka 80 tetování a většinou je na společenských akcích hrdě ukazuje. Na Grammy ale překvapila, když si oblékla odvážné černé šaty, které odkrývaly spoustu její kůže - ale žádné tetování. Rozhodla se tak proto, aby šaty Celine by Hedi Slimane vynikly. „Miluji piercingy, tetování, všechny věci na úpravu těla, ale někdy to může odvést pozornost od umění,“ řekla Extra TV s tím, že její proměna začala v den galavečera už v pět hodin ráno.

Pozorní lidé si ale všimli ještě jedné nezvyklé záležitosti. Paris si nevyholila podpaží. A rozhodně se nejednalo jen o kraťoučké chloupky, které by rostly právě od páté hodiny ranní. A na sociální síti magazínu ET se na toto téma hodně diskutovalo. „Co to je za chlupaté podpaží?“ napsal jeden čtenář. „Holí si nohy, divím se, že si neholí podpaží. Jaký je v tom rozdíl? píše další. „Je krásná, ale potřebuje si oholit podpaží,“ dodává třetí a i spousta dalších komentářů se nese v tomto duchu.

Naproti tomu druhý tábor lidí se Paris zastává. „Proč tolika z vás vadí chlupy v jejím podpaží? Není to můj šálek kávy, ale ani bych si toho nevšiml, nebýt tolika zlých poznámek. Nikomu z vás neříká, abyste si nechali chlupy narůst, tak si dělejte, co chcete, a nechte ji si dělat, co chce ona. Snažte se nekritizovat vše, co vidíte a co vás nijak neovlivní,“ píše jeden čtenář. Někteří si ale myslí, že neoholeným podpažím si Paris říkala o pozornost, které se jí dostalo. A poznámky ze strany nespokojených lidí bere jistě s nadhledem.

Reklama

Další články

Načítám