Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Malé faux pas v podobě předvedení rozkroku v minišatech během vystupování z auta se povedlo již mnoha známým dámám, ale jen málo z nich bylo natolik ‚odvážných‘, že si pod minisukni nevzaly kalhotky. Paris Hilton (43) je jednou z nich. Své intimní partie tímto způsobem předvedla již jako devatenáctiletá a jak se zdá, její obliba v nenošení spodního prádla stále trvá.

Paris si spolu se sestrou Nicky a jejich kamarádem Brandonem Davisem, který je známým hollywoodským sukničkářem a vnukem bohatého magnáta Marvina Davise, ve čtvrtek vyrazili na after party do Hollywood Hills. Předtím ještě společně pařili v losangeleském klubu Greystone Manor. Není divu, že Paris byla již vláčnější a svůj klín tak při vystupování z černého vozidla nehlídala.

Nebýt tohoto malého úletu, Paris by vypadala jako skutečná dáma. V černých minišatech, kožešinové vestě a především rafinovaných punčochách, které připomínaly podvazky, neměla chybu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám