Hlavní obsah
Článek

Americké miliardářské dcerce Paris Hilton (43) došla trpělivost s bulvárními fotografy a kameramany. Jednomu z nich to dala velmi důrazně najevo. Incident se podle serveru RadarOnline odehrál v úterý nad ránem v hollywoodských podzemních garážích. A jak sdělil paparazzo Billy Barerra, hvězdička prý byla pořádně zfetovaná.

Takto se události seběhly přímo podle napadeného kameramana: „Stalo se to ve 3:30 ráno, večírek už skončil a já jsem prostě procházel přes parkoviště na toalety, když jsem uviděl Paris a zapnul svou kameru,“ uvedl.

„Nečekal jsem, že po mně vyletí! Paris jsem natáčel často a vždy jsem na ni byl milý,“ vysvětlil. Billy si myslí, že celebritu nachytal při něčem špatném, její doprovod se mu pak prý pokusil kameru sebrat.

„Chovala se, jakoby byla zfetovaná. Drogy znám, viděl jsem hodně lidí na drogách a Paris byla jednou z nich,“ dodal.

„Napadla mě bezdůvodně, jak také můžete vidět na videu. Co tam ale vidět nemůžete, je to, jak se mi pověsila na krk, když jsem odcházel do jiného patra garáží,“ tvrdí.

„Všichni její přátelé mě začali napadat, což nikdo nemohl vidět až do chvíle, kdy jsme dorazili do dalšího patra. Když jsem křičel o pomoc, přiběhli další paparazzi a pořídili další obrázky,“ prohlásil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám