Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přehlídce značky Tatiana pořádané v rámci pražského týdne módy jsme si s Jolanou Voldánovu (55) nepovídali pouze o jejím nečekaném odchodu z Událostí, ale tématem konverzace byla pochopitelně i móda.

Moderátorka se nám svěřila, že je velkým fanouškem právě Taťány Kovaříkové a její modely jsou zcela podle jejího gusta. „Mám její módu hrozně ráda. Všechny její věci mají ženskou energii, přestože jsou velmi jednoduché, tak jsou hrozně inspirativní," nechala se slyšet Jolana, která má od Kovaříkové ve skříni asi troje šaty.

A jaké módní kousky převažují v šatníku Voldánové? Kupodivu to nejsou boty, šperky, ani kabelky. „Já jsem Kozoroh, a tak jsem z gruntu praktická. Proto v mé skříni převažují zejména šaty, protože ty jsou pro mě výraz ženskosti," říká moderátorka, která si většinu svého oblečení schraňuje. „Jsem už natolik dospělá holka, že se snažím si pořizovat nadčasové věci, které v šatníku vydrží nějakou dobu. Když už něco nechci, tak oblečení většinou daruji kamarádkám. Často se ze mě stává i půjčovna společenských šatů. To když některá z mých přítelkyň potřebuje nějaké šaty a nechce si je kvůli jedné akci pořizovat.

Související témata:
Půjčovna

Reklama

Další články

Načítám