Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to budou pomalu tři roky, co herečka Alice Bendová (50) nežije s manželem Václavem Bendou, ale sdílí domácnost s o třináct let mladším Michalem Topolem. Když jsme se jí ale zeptali, zda už se konečně rozvedla a není čas na druhou svatbu, mávla rukou.

"O tom, jestli jsem, nebo nejsem rozvedená, mluvit nechci, a na svatbu mám myslím času dost. Vždyť jsem ještě mladá," smála se.

Pravda je, že na čtyřicítku Alice rozhodně nevypadá, a když se ukázala v upnutých šatech, které zdůraznily všechny její křivky, pánové na ní mohli oči nechat. Měli ale smůlu, protože přítel Michal ji doprovázel.

Alice už se pomalu chystá na prázdniny, budou to poslední před tím, než její starší syn Vašík nastoupí do školy. "Pojedeme na Kanárské ostrovy, chceme chodit na houby, pojedeme k Jindřichovu Hradci, kde to děti milují, protože tam jsou domácí zvířata. Doma máme jen dva psy, a to jim nestačí," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám