Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko má další světovou raritu. Filmovou režisérku, která se hrozně ráda svléká před objektivem fotoaparátu. Super.cz musel být pochopitelně u toho, když Ivanna Benešová (26) odhodila veškeré zábrany a spodní prádlo před známým fotografem Martinem Bučekem. V průběhu focení nám kontroverzní režisérka dokumentu Jak se dělá porno, nebo celovečerního filmu Zneužívaný přiznala, že focení v Evině rouše jí je velmi příjemné.

„Ještě než jsem začala točit své první filmy, tak jsem se věnovala modelingu," vysvětluje ve video zpovědi Ivanna, která má mnohem radši focení aktů, než práci pro módní byznys. „V dnešní době je to běžné, že si člověk nechá nafotit nějaké sexy fotky. Člověk by se měl věnovat tomu, co ho baví," říká Benešová.

Když režisérka fotila pro známý pánský časopis akty v centru Prahy, tak si sundala jen vršek, ale spodní díl zůstal na těle. „Tehdy se musely kalhotky složitě retušovat. Neodvážila jsem si je sundat pod orlojem, nebo na Karlově mostě," vysvětluje. Během focení v ateliéru Martina Bučeka ale nakonec odložila i krajková tanga.

To by Ivannina kolegyně Věra Chytilová (82), která také bývala modelkou, koukala, co musí dnes režisérky provádět, aby upozornily na svou práci!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám