Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by to byl řekl. Jedna z nejúspěšnějších českých modelek, finalistka soutěží Elite Model Look a Česká Miss, krásná brunetka Barbora Hamplová (25) nemiluje chlapce, ale dívky. Barbora to přiznala v exkluzivním rozhovoru pro Super.cz.

"Bojovala jsem s tím od puberty, od patnácti let, řešila jsem, jak to vlastně mám, co rodina. Pak na to rodina přišla a pochopitelně se s tím nedokázala smířit. Hlavně maminka hodně řešila, co řekne okolí. Jsem z malého města, z Bruntálu. Bylo to komplikované. Pro rodinu to byla ale otázka času. Nyní to už akceptují, chápou. Už to berou fakt skvěle," řekla Super.cz Barbora, která je momentálně bez přítelkyně.

"Nedávno jsme se s partnerkou rozešly," přiznala Bára v Bulharsku na soustředění soutěže krásy Miss Face, kde opět bude bojovat o titul. "S Táňou Makarenko, která soutěž pořádá, se znám už spoustu let. Sleduji Miss Face, hodně se vyvinula a má skvělou úroveň. Budou to další zkušenosti, i když už poslední. Beru to jako moji poslední soutěž a konec missího života," vysvětluje.

"Modelingu se věnuji devět let. V roce 2007 jsem byla ve finále Elite Model Look a pro agenturu Elite jsem pak pracovala v Turecku, kde jsem fotila pro Elle a dostala reklamu na vlasovou kosmetiku Redken, pracovala jsem v Itálii i ve Francii. Za sebou mám spoustu přehlídek. Co se týče větších soutěží, vyhrála jsem Miss Praha, kde je hlavní cenou osobní vůz a Miss léto a řadu menších soutěží," dodala krásná Hamplová, která je vysoká 175 centimetrů a její míry jsou 89-63-91.

Reklama

Další články

Načítám