Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na společné koupání ve vířivce už mohou pánové zapomenout. Tři roky trval rozvod modelky Romany Pavelkové (40). Rusovláska aktuálně ale opět září štěstím. Ve společnosti se objevila po boku nového partnera a společně už plánují i dovolenou.

„Spolu tvoříme pár teprve krátce. Je to hodně čerstvé,“ svěřila se Super.cz Romana, která randí s ředitelem automobilové firmy Milanem Štědrou. „S partnerem plánujeme také dovolenou a chtěli bychom jet na týden do Itálie, takže se strašně moc těším,“ řekla nám rusovláska během odpoledne na golfovém turnaji, kde si užívala také koupání ve vířivce.

V plavkách s hlubokým výstřihem dala na odiv svůj dekolt a předvedla, že i 14 let po své účasti v soutěži krásy se do focení v plavkách může s přehledem pustit. Vedle zahraniční dovolené s novým partnerem plánuje Romana během léta také hned několik cest se synem. „S Maxíkem jedu na Dolní Moravu, letíme také na týden do Turecka, v srpnu jedeme také do Deštné se známými na chalupu, to budou procházky a túry, a pak budeme ještě u rodičů, kam pravidelně jezdíme, termíny, kdy mám Maxíka, už mám naplánovány,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám