Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohádková žádost o ruku jako z romantického filmu. Influencerka a sexy tanečnice ze StarDance Martina Marková se zasnoubila. Po dlouholetém vztahu si fitness kráska, jež v taneční show tančila s Markem Taclíkem, konečně nasadila zásnubní prsten obřích rozměrů.

O emotivní zážitek se Martina podělila jen den po zásnubách. Přítel si pro ni připravil romantické gesto, které by se hodilo i do hollywoodského trháku. Bývalá tanečnice, která se dnes s přítelem naplno věnuje i zdravotnímu životnímu stylu a fitness, vyrazila s partnerem na brusle.

„Je bývalý hokejista a já jsem kvůli tanci měla zimní sporty zakázané. Poslední dva roky mě přítel intenzivně učil bruslit a vždycky mi pomáhá vázat a utahovat brusle. Tak jako tentokrát. Našel tohle magické místo a pak se stalo,“ svěřila se Martina s tím, že samozřejmě řekla ano.

Infuencerka se také pochlubila zásnubním prstenem, který je opravdu nepřehlédnutelný. „Mám z vás takovou radost! Ať jste stále taková skvělá, silná, krásná dvojka, která je pro všechny tím nejlepším příkladem, a kterou nikdy nic nerozdělí!“ napsala Martině Česká Barbie Gabriela Jiráčková. Srdíčko na oznámení o zásnubách poslala i rapperka Sharlota a s gratulacemi se přidali i další fanoušci.

Související témata:
Martina Marková

Reklama

Další články

Načítám