Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úsměvy do objektivů a předvádění krásných rób. Takhle to oficiálně vypadalo na udílení cen Český lev. Co ale hosté galavečera prováděli, když měli pocit, že se nikdo nedívá? Přední i zadní vchod Rudolfina se stal hlavním stanovištěm těch, co se chtěli bavit. A oblíbené schody pak strašákem některých, kteří to nejspíš trochu přehnali s alkoholem.

Na Českém lvu se jednou za rok sejde plejáda českých umělců, a tak není divu, že se kromě sledování předávání sošek spolu chtějí také pobavit. A k tomu v Rudolfinu slouží prostor u předního a zadního vchodu. Právě tam si na cigaretce pochutnávala řada slavných, nevyjímaje třeba Anetu Krejčíkovou se sestrou, párkrát si popotáhla i Táňa Pauhofová a další.

Větší zábava pro náhodného kolemjdoucího se ale jako už tradičně naskytla u předního vchodu, kde si doutníček zapálili a popíjeli třeba Jan Nedbal a Oskar Hes, některé dámy se pak nevyvarovaly pádů ze schodů. Neplacené představení tak předvedly například jedna z dam nominovaných na nejlepší dokumentární film Kateřina Dudová nebo známá milovnice večírků, herečka Kateřina Bláhová.

Na to, co rozhodně nepřenášely televizní kamery, se podívejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám