Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Jeníková, které se bude podle jedné z rolí už navždy přezdívat Evička Tričko, oslavila nedávno své padesáté narozeniny, které by jí málokdo hádal, přestože za sebou nemá žádnou plastiku, a dokonce nechodí ani na botox. Se svými vráskami se přátelí a chce přirozeně stárnout.

"Jsem ráda, že mám spoustu času do dalšího obludária, dalších kulatin," řekla Super.cz s úsměvem Veronika. Jak se stará o svůj mladistvý vzhled a krásnou postavu?  "Snažím se cvičit, to ke každému člověku patří do smrti. Musíme se hýbat. Na kosmetiku nechodím, to flákám," prozrazuje herečka.

Dokonce není ani fanynkou plastik a píchání botoxu do čela a kolem očí. "Třeba se k tomu dokopu časem, nikdy neříkej nikdy, zatím nechodím. Nemám žádný zákrok," dodala herečka na své oslavě narozenin, kterou pro ni uspořádal kamarád Martin Žifčák.

"Potěšilo mě to hrozně moc. Kulatiny jsem nechtěla slavit a už jsem je slavila vlastně čtyřikrát, kamarádi mi vymysleli oslavu. Potěšilo mě,  že mám kamarády, kteří něco vymyslí a je to fajn," dodala Jeníková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám