Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tori Spelling (50) si ve středu odpoledne zažila pořádně nepříjemné chvilky. Společně s dětmi musela být evakuována z pronajatého domku v Los Angeles, zatímco se v sousedním domě odehrávalo drama. Ozbrojený muž se zabarikádoval v budově i s rukojmím.

Ulice byla obehnána páskou a v místě musel zasahovat dokonce tým SWAT. Nebezpečného muže se následně podařilo zatknout a s pouty na rukou odvézt na policejní stanici. Herečka se zdála být nervózní, když celé akci spolu s dětmi přihlížela.

Představitelce Donny ze seriálu Beverly Hills 90210 se poslední dobou lepí smůla na paty a má starostí nad hlavu. Nejenže se jí v červnu po osmnácti letech rozpadlo manželství s Deanem McDermottem, Tori navíc pečuje o všech pět dětí, které spolu mají.

Podmínky, v nichž s nimi zároveň poslední měsíce žije, jsou na hony vzdálené tomu, na co byla zvyklá v dětství ona sama. Je totiž dcerou slavného producenta Aarona Spellinga a společně s ním, její maminkou a mladším bratrem Randym bydlela v největším sídle v celé Kalifornii známém jako The Manor. Mělo 123 pokojů.

Tori tak moc dobře ví, že narodit se se zlatou lžičkou v ústech nemusí nutně znamenat, že se bude mít dobře napořád. Léto dokonce s dětmi strávili v karavanu, následně pobývali v motelu. Nakolik to odráží hereččinu skutečnou finanční situaci, není známo, ale není pochyb, že Tori musela hodně slevit ze svých nároků a standardů.

Reklama

Další články

Načítám