Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V domě Big Brothera došlo k pořádnému skandálu. Vše začalo hrou o post Pána domu, avšak ve dvojici. Hru vyhráli Vítek s Davidem, a oba se tak stali Pány domu pro následující týden.

Následně pronesli proslov k ostatním, během kterého se nechali slyšet, že si přejí, aby vše v následujícím týdnu probíhalo co nejvíce v klidu, a kdokoli za nimi může s čímkoli přijít. Poté šli oba do zpovědnice, kde dostali tajnou misi.

„Vytvořte takový skandál, že se dům Big Brothera otřese v základech. Všichni spolubydlící mu musí věřit. Tento velký spor musíte ukončit tím, že Vítek dá Davidovi facku. Pokud uspějete, tak vás čeká ta nejlepší party,“ znělo zadání.

Vítek s Davidem si tak vytvořili doslova pikantní scénu, během které David přistihne Vítka v koupelně při masturbaci s Davidovými trenkami. Všichni spolubydlící jsou ze situace v šoku.

David se odchází vyvětrat ven, kde se ho Katrin snaží uklidnit. Zatímco Vítek pláče a později se jde omluvit. „Jsi normální? Čemu se omlouváš? Celou dobu tě respektuji, ty buzerante,“ řval David. A právě slovo buzerant mělo Vítka vytočit a spolubydlícímu měl dát facku. Scéna byla tak přesvědčivá, že jí skutečně všichni hráči v domě uvěřili. Přesto byla tak silným zážitkem, že se někteří rozplakali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám