Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Uherským Hradištěm, ale celým Českem otřásá případ týraného psa, kterého jeho majitel nechal napospas osudu zavřeného v bytě bez jídla a vody. Na kost vyhublého amerického staforda Bladea, který ze zoufalství olizoval dešťovou vodu, na poslední chvíli zachránili hasiči. Vyjádřili se k němu i slavní.

„Nikoho z nás to nenechalo chladným a budu asi mluvit za většinu, že tahle lidská zrůda by měla být odsouzena a týraná stejným způsobem, jak týral ten chcípák tohle nebohé zvíře,“ rozčílila se ve stories na Instagramu Hana Reinders Mašlíková (41).

„Od včerejšího odpoledne jsem v kontaktu s úřadem v Uherském Hradišti i veterinární správou a ve věci jsem podal i trestní oznámení,“ informoval na svém Instagramu europoslanec Jiří Pospíšil.

„Ze stavu, v jakém byl Blade nalezen záchrannými složkami, jsem hluboce otřesen, stejně jako každý, kdo ho viděl, ať už osobně, nebo zprostředkovaně. Chovatel, který ho dostal do této katastrofální vyhublosti, je pro mne tyranskou osobou. Žádný pes by se do takového stavu nedostal ze dne na den!“ rozčílil se.

„Udělat ze psa kostru potaženou kůží trvá týdny. Doufám, že pachatel bude za své jednání čelit nejpřísnějšímu možnému trestu. Teď je ale třeba nechat konat policii a ostatní orgány,“ dodal šokovaný politik.

Související témata:
Týrání zvířat
Uherské Hradiště

Reklama

Další články

Načítám