Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středu do anglické metropole přijela s velkou parádou a za pozornosti většiny místních médií hollywoodská hvězda první velikosti Julia Roberts (56), aby zde představila svou filmovou novinku Nech svět světem. Na premiéru hvězdně obsazeného thrilleru zvolila s ohledem na mrazivé počasí velice úsporný model, který odhaloval téměř celé nohy. Pozdvižení ovšem vzbudilo především hereččino netradiční obutí…

Herečka z Pretty Woman, jež je zároveň producentkou nového snímku, totiž vsadila na outfit od hlavy až k patě od značky Gucci včetně třpytivých lodiček, které svou mohutností trochu připomínaly boty myšky Minnie od Disneyho. Její už tak štíhlé nohy v nich vypadaly ještě hubenější. Dalo se tedy očekávat, že se jak její útlá postava, tak volba obuvi stanou předmětem diskuze.

Lodičky byly celé pokryté korálkovými třásněmi, které navíc během chůze poletovaly na všechny strany, což poutalo pozornost ještě více než jen během pózování.

Přestože módní časopisy nad jejím výběrem vesměs jásají, lidé se s jejich nadšením spíše neztotožňují. Nejčastěji zmiňují, že by herečce prospěly punčochy či delší sukně nebo kalhoty. Naopak vyzdvihují její signifikantní široký úsměv a jinak svěží vzhled. Na adresu jejích bot zazněla nejvíce slova jako směšné, otřesné či příšerné. Jeden ze čtenářů připojil přirovnání: „Ty boty! Vypadají, jako kdyby šlápla do mokrého betonu a pak do kbelíku se třpytkami. Fuj!“

Reklama

Další články

Načítám