Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Pešková, kterou pro pražské publikum objevil producent František Janeček (79) a excelovala jako zelená Elphaba v muzikálu Čarodějka, vzala mateřskou roli vážně. Během dvou let se stala maminkou už podruhé.

Prvního syna, kterému dala jméno českého světce Vojtěch, Markéta porodila předloni v prosinci. Rok po porodu opět otěhotněla a těšila se znovu na chlapečka. Ten přišel na svět před pár dny v Markétině domovském Brně. Tentokrát pro syna s manželem zvolili jméno apoštola. Jmenuje se Šimon.

"Život je boj. Tohle občas my dospěláci říkáme, když zažíváme těžké chvíle. Když pak ale člověk vidí čerstvě vylouplé miminko, jak o ten svůj život opravdu bojuje, začne tohle úsloví vnímat z úplně jiné perspektivy. Našemu drobkovi se to podařilo," vyznala se Markéta, která poděkovala i personálu porodnické kliniky nemocnice v brněnských Bohunicích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám