Hlavní obsah
Článek

Třiadvacetiletá Harnaam to nikdy neměla jednoduché. Kvůli vzácnému syndromu její tělo vykazuje mužské znaky a žena musí bojovat s hustým porostem celého těla.

Britka s indickými kořeny původně kvůli své neženskosti trpěla a cítila se méněcenná. První náznaky toho, že se nebude podobat svým kamarádkám, se u ní objevily už v jedenácti letech. Harnaam se začaly po celém těle objevovat tmavé chlupy, které byly stále výraznější. S každým oholením totiž nabíraly na objemu.

Nešťastná dívka byla dvakrát týdně na voskové epilaci, ale ani to ji od porostu neochránilo. S přibývajícím věkem se tak naučila se svým handicapem žít a získala zpět sebevědomí. „Bylo pro mě nepříjemné chodit ven, protože lidé mě neustále pozorovali. Potom jsem si ale uvědomila, že jsou vlastně jen zmatení a obávají se se mnou navázat kontakt. Začala jsem se na ně usmívat a vše se změnilo,“ řekla Harnaam o svých zkušenostech.

V minulosti si vyzkoušela, jaký je život bez plnovousu, ale nebyla sama se sebou spokojená. „Když jsem se oholila, rozbrečela jsem se. Už jsem to prostě nebyla já,“ tvrdí žena, která se může spolehnout na podporu svého bratra. Navzdory vousům se Harnaam ráda zkrášluje a má starosti jako každá jiná žena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám