Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokračování známého filmu z konce 80. let Bony a klid 2 vyvolává velká očekávání. Ať už kvůli obsazení České Miss 2013 Gabriely Kratochvílové (34) do jedné z hlavních rolí nebo kvůli dalšímu vývoji osudů podvodníčků.

Asi největší otazník se vznáší nad postavou hlavního hrdiny Martina, kterého hrál Jan Potměšil. Posun této postavy jistě zamotal scenáristům hlavu, neboť na rozdíl od prvního dílu je herec nyní vinou autonehody na vozíčku.

Potměšil ale nechce příliš prozrazovat, jak se jeho postava za sedmadvacet let vyvine. „Je to dílem tajemství a očekávání," říká herec a dále uvádí: „Když se chystám na nějaký film, tak se chci nechat překvapit, nechci, aby mi někdo dopředu prozrazoval informace." Nakonec byl ale Honza přece jen o něco konkrétnější. „Libí se mi, jak se celá situace možným a reálným způsobem vyřešila. Jak se to podařilo zachytit," popisuje Potměšil.

Objevily se i takové spekulace, že by Martin měl díky filmovému triku opět chodit. Zajímalo nás, jak by Jan reagoval, kdyby se viděl po víc jak čtvrtstoletí opět na nohou. „Tak zásadně jsme neexperimentovali," uzavřel herec.

Další články

Načítám