Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Simpson (43) asi lituje toho, že si na sociální síť umístila fotku se svou jedenáctiletou dcerou. Místo pochvaly se totiž od lidí dočkala laviny hejtů nasměrovaných k tomu, jak se Maxwell obléká.

Popová zpěvačka, držitelka několika zlatých a platinových desek a také herečka měla v minulosti problémy s alkoholem, před pár lety si ale dala život dohromady a nyní je opět vyrovnanou ženou a šťastnou matkou tří dětí, které má s manželem Ericem Johnsonem. Komenty, které se objevily u posledního příspěvku na Instagramu, jí ale na sebevědomí určitě nepřidají. Se svou dcerou si vyšla na pracovní akci a ještě předtím se s dívkou vyfotila doma a snímek sdílela. Za lavinu hejtů mohl crop top, neboli krátký top, který odhaluje břicho. V současné době velmi módní kus oblečení, kterému holdují hlavně náctileté slečny, si na snímek s mámou oblékla právě jedenáctiletá Maxwell. A nejspíš i společně s „modelkovským“ výrazem, který ji udělal starší, nadzvedla ze židle hodně lidí.

"Kdo pustí své 11leté dítě z domu takto oblečené?“ ptá se jeden z komentujících. „Po letech odsuzování toho, jak byla sama jako mladá přesexualizovaná, a zkoumání toho, čemu čelila, se nyní ujišťuje o tom, že její dcera bude mít tu samou zkušenost, místo aby ji před tím ochránila. Ostudné a neuvěřitelně smutné. Chudák Maxwell,“ rozohnil se jiný. „Je jí 11. Zpomal! Moje třináctiletá dcera je vyšší než já a není rozhodně tak dospělá,“ přidává se třetí. A podobných názorů se pod příspěvkem sešla celá řada. Našli se samozřejmě i lidé, kteří Jessicu a její dceru bránili, těch byla ale menšina a je až s podivem, že zpěvačka snímek buď nevymazala, nebo alespoň nezakázala komentáře. Příště si ale zřejmě dá pozor na to, co bude svým šesti milionům sledujících prezentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám