Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Evě Burešové (30) se často říká, že je hvězdou televize Prima číslo jedna. Zlí jazykové také tvrdí, že jiné herečky nemají na velké role nárok, neboť nemůžou konkurovat Evě. Jak ona sama tyto drby vnímá?

Já tomu nerozumím. Nejsem jediná herečka na Primě. Rozhodně nejsem jediná, která prochází na televizi několika projekty. V porovnání s Luckou Polišenskou, Davidem Gránským či Sandrou Novákovou jsem tam nejkratší dobu. Říkám tahle tři jména, že se nejčastěji potkáváme. Nechápu, že někdo říká, že pokaždé když zapne Primu, že tam vyskočím na něj já, protože nevyskočím. Já tam hraju jednu z rolí v seriálu ZOO, a to je všechno. Nic víc tam nedělám. Netuším, proč se to říká a proč to ty lidi říkají,“ svěřila se Eva Super.cz.

„Možná, že jsem renesanční člověk a že toho dělám opravdu hodně. Koncerty, televize, projekty pro charity a jsem vidět,“ dodává k tématu.

My si s ní povídali na tiskové konferenci ke koncertu Vánoce v O2 areně, kde 21. prosince zazpívá společně s Richardem Krajčem, Dashou, Kateřinou Marií Tichou, Ondřejem Rumlem či Pokáčem v doprovodu Filharmonie Hradec Králové a dětského sboru Permoník Karviná. Eva Burešová zazpívá například píseň Malý princ, kterou miluje, protože prý vypráví o jejím synovi.

Reklama

Další články

Načítám