Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americkou herečku Ariel Winter dobře znají všichni příznivci seriálu Taková moderní rodinka, ale zdaleka nejen ti, jelikož tato čerstvě osmnáctiletá brunetka na sebe loni poutala i dostatek pozornosti bulváru. Nejdřív to bylo kvůli jejím složitým rodinným poměrům a sporům s matkou a poté hlavně svým odhodláním nechat si o dvě velikosti zmenšit své poprsí číslo šest. Ariel se svým rozhodnutím nijak netajila a stejně nyní přistupuje i k nedílné součásti celého zákroku - jizvičkám, které se ještě nestačily zcela zahojit.

Na nedávné udílení cen SAG se Winter ustrojila do černé krajkové róby s vlečkou a výstřihem vepředu, ale především vzadu. Nějakou tu malou jizvičku zboku přitom herečka vůbec nevnímala a sebevědomě se na červeném koberci před losangeleským The Shrine Auditoriem natáčela fotografům ze všech stran.

Zmenšení podstoupila herečka loni ve svých sedmnácti kvůli zdravotním potížím se zády a částečně také kvůli tomu, že její rychlý vývin dělal těžkou hlavu tvůrcům seriálu, kteří ji jako představitelku teenagerky oblékali raději do volných svetrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám