Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen křest kuchařky Mámy za plotnou, ale také velké setkání s bývalými kolegy. K tomu, že na představení knihy receptů, které dala dohromady s kamarádkou Markétou Plánkovou (46), pozvala i další herce ze seriálu Rodinná pouta, přiměl Petru Špindlerovou neúprosně ubíhající čas.

„Knížku nám křtily scenáristky, holky Bártů, které Rodinná pouta psaly, moderoval Martin Kavan, který v nich hrál, a zvaly jsme i další kamarády. Chtěli jsme se vidět, protože jsme spočítali, tedy k tomu číslu došel Kryštof Rímský, že už osm z týmu není mezi námi. Docela nás to vyděsilo,“ svěřila se Petra, která hrála sekretářku Haničku. V našem videu část zesnulých kolegů, včetně Zuzany Dřízhalové, která ještě jako mladá prohrála boj s rakovinou, vypočítala.

V kontaktu se snaží být aspoň s částí kolegů průběžně. „Byl to první takhle dlouhodobý seriál, na kterém jsme se hodně spřátelili. Například mně a Markétě, které jsme se do té doby neznaly, napsaly holky Bártů kamarádství do scénáře a vrostlo nám i do reálného života,“ dodala Petra.

Reklama

Další články

Načítám