Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmový představitel Nespoutaného Djanga Jamie Foxx (55) před čtvrt rokem pořádně vyděsil svou rodinu i fanoušky, když musel být znenadání hospitalizován po blíže neurčených komplikacích v nemocnici během natáčení jeho nového filmu Back In Action. Nejrůznějším spekulacím nahrával i fakt, že herec ani jeho rodina po celou dobu neupřesnili, co se držiteli Oscara za snímek Ray stalo. Nyní byl Jamie konečně po třech měsících poprvé spatřen v Chicagu.

Jamieho kdosi zvěčnil, jak se plaví lodí po řece v Chicagu. Herec se zdál být v dobré náladě a opět plný sil. Na veřejnosti se objevil poprvé od 12. dubna, kdy musel být převezen do nemocnice v Georgii. Foxx se usmíval a mával na nadšené fanoušky.

Přestože dodnes není jasné, co se herci přihodilo, hovořilo se o tom, že byl v posledních měsících extrémně zaneprázdněný a poslední kapkou byla vyhrocená situace během natáčení zmiňované komedie Back In Action, v níž se má po letech v hereckém důchodu objevit mimo jiné i Cameron Diaz (51).

Natáčení ovšem provázely spory, které vygradovaly do té míry, že Foxx propustil čtyři členy štábu včetně výkonného producenta a dvou režisérů. Tímto krokem si prý Jamie rozhodně body nenahnal.

„Někteří lidé, kteří na filmu pracují, jsou naprosto otrávení tím, jak to dopadlo a Jamie se stal dost nepopulárním,“ prozradil tehdy nejmenovaný zdroj ze štábu. Přešlá z celé atmosféry na place měla být údajně i Diaz, která právě kvůli mnohdy napjatým vztahům při natáčení opustila Hollywood. O necelý měsíc později došlo u herce ke zmiňovaným komplikacím, o nichž informovala na sociálních sítích jeho dcera Corrine. Boxer Mike Tyson tvrdil, že Foxx utrpěl mrtvici, jeho rodina ovšem tyto informace nepotvrdila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám