Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Susan Sarandon (77) byla podle magazínu Page Six vyhozena ze špičkové agentury UTA kvůli svým výrokům na adresu židovské populace.

Herečka v posledních týdnech svými projevy bojuje proti Izraeli a dle zdrojů magazínu vše vyvrcholilo jejím posledním výbušným proslovem, který měl psychicky zranit právě několik zaměstnanců agentury UTA neboli United Talent Agency, která byla založena v roce 1991 a globálně zastupuje umělce v zábavním průmyslu. Mluvčí této agentury oznámil Page Six, že herečku, která byla její klientkou od roku 2014, už nezastupuje.

Sarandon rozzuřila lidi minulý týden během svého propalestinského projevu v New Yorku. „V této době se spousta lidí bojí být židy a pociťují podobný tlak, jako v naší zemi cítí muslimové,“ řekla dle magazínu. Herečka také na síti X, dříve známé jako Twitter, kde se sama nazývá matkou, herečkou a aktivistkou, údajně zveřejnila komentář z krajně pravicového účtu se zněním, že izraelské občany zavraždil 7. října izraelský vrtulník.

Reklama

Další články

Načítám