Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) naprosto odrovnala svoje věrné fanoušky i přihlížející. Tentokrát jde o proklatě smyslný korzet s nadupaným výstřihem, do kterého ji zašněrovala kamarádka.

Sama Ornella se v korzetu cítila skutečně dobře. „Doufám, že se kocháte. Pravý od pána boha. Nezáviď, bolí z nich záda,“ napsala k fotografii, která musela vzít nejen pánům dech. Navíc jde prý o dárek od jejího manžela Josefa Kokty.

„Cítila jsem se v tom žensky. Je to vánoční dárek od mého muže z Anglie. Myslím si, že ve společnosti, kde už každý respektuje různá pohlaví a tak dále, by se mělo respektovat i větší přírodní poprsí. Já opravdu snad z devadesáti procent nosím věci bez výstřihu. Takže na tom nevidím nic špatného. Snad to dá odvahu i dalším ženám neschovávat se v rolácích,“ prozradila Ornella Koktová Super.cz.

Ornella v sexy korzetu se přirozeně dočkala i spousty reakcí. Někteří fanoušci tleskají, jiní by se do tohoto kousku zřejmě nikdy neoblékli.

„Ten korzet je úchvatný, zvlášť když tam má Ornella co dát,“ vzkázal fanoušek. „Nádherný kousek, nádherně by pod tím vypadala bílá košilka, jak nosí holky na Oktoberfest,“ uvedl další. „Ornellko, mám vás ráda, ale ten výstřih je divočina,“ napsala jedna ze sledujících.

„Je v tom evidentně šťastná. Na ničem jiném nezáleží. Proč má každý potřebu kritizovat jinou ženu? Za její vlasy? Prsa? No tak nějaké má. Když je chce ukazovat, tak je ukáže, je svobodná. Když se vám na ně nechce koukat, tak si zakryjte oči a běžte na jiný profil,“ zastala se Ornelly v komentářích jedna z fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám