Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika dny se na sociálních sítích objevil snímek Charlotte Štikové (27), ze kterého mrazí. Známá blondýnka na něm má propadlé tváře a celá situace je vnímána o něco smutněji, když její rodina otevřeně hovoří o tom, že má Charlotte problémy. A to i s návykovými látkami.

„Hrozně mě to naštvalo, takhle Charlotte nikdy nevypadala a někdo ji chce potopit. Opravdu to není pravda a tyhle lži nesnáším. Tahle fotografie byla převzata z nepodloženého zdroje,“ řekla Monika Binias (51) Super.cz. Přesto nevyvrátila, že si Charlotte prochází těžkým obdobím.

„Charlotte je hodný člověk a má dobré srdce. V tom světě jsou strašní lidé. Všechno mi řekla, co prožila, čím prošla, a byly to velice temné věci. Až si říkáte, že to není možné, ale nemůžete násilím vychovávat nebo držet někoho, komu je sedmadvacet let. To je hotový člověk, který musí chtít spolupracovat. Mě by mohli zavřít, kdybych ji někam přivázala a řekla jí, že bude mít odvykačku a podobně,“ řekla.

Když výše zmíněnou fotografii spatřila Ornella Koktová (31), tak se emočně zhroutila, což si zaznamenala i na své sociální sítě, kde sdílela několik archivních snímků se svou mladší sestrou, ke kterým vložila emotikon zlomeného srdce. Nakonec se i na několik vteřin natočila na telefon v momentě, kdy se rozplakala. „Dnešní den byl pro mě extrémně náročný, hlavně psychicky. O Charlotte se dál nebudu vyjadřovat. Nemám ani její telefon, nepamatuju si, kdy jsem se Charlotte naposledy mluvila. Myslím, že mé emoce a rozpoložení byly dost vidět z příběhů na stories. Musím to nějak přežít,“ uvedla zdrcená Ornella později na sítích.

Ornella Koktová se sestrou není v kontaktu, dokonce se neviděly ani na Vánoce. Přesto jí podala pomocnou ruku, když se utápěla v problémech. A to, když prodávala věci, nechala si je zaplatit, ale ony věci už nikdy neodeslala. Tehdy měla Ornella tento průšvih vyžehlit a všechny podvedené lidi vyplatit.

Reklama

Další články

Načítám