Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oranžová barva pro společenské modely není zrovna nejvyhledávanější. V Praze ji nosívali popeláři, v Americe do oranžových kombinéz oblékají vězně, ostatně populární seriál z vězeňského prostředí nese název Orange Is the New Black. Do určeného dress codu v této barevnosti se chtělo málokomu.

Ten byl určen na jednu z doprovodných akcí během karlovarského filmového festivalu, který pořádala párová aplikace a na rozdíl od jejího prvního večírku v Praze jej dodržel jen málokdo. V pozvánce bylo zadáno "touch orange", takže stačil jen náznak, celooranžový model v tom nejostřejším odstínu oblékly pouze modelka Dominika Mesarošová (38) a česká Barbie Gabriela Jiráčková (24).

Umírněnější tóny oranžové zvolily vítězka Miss Czech Republic z roku 2019 Denisa Spergerová (23) a zpěvačka Pavlína Senič (48). Oranžová se objevila jen jako jedna z barev v modelu herečky Adély Gondíkové (50) a pouze s kabelkou a oranžovým líčením si vystačila herečka Kateřina Bláhová.

Reklama

Další články

Načítám