Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během uplynulého víkendu v Londýně odstartovala koncertní šňůra s názvem Celebration Tour popové královny Madonny (65). Velkolepé turné, které bylo ohroženo červnovými zdravotními komplikacemi zpěvačky, začalo energicky a fanoušky dostalo do varu. Během úplně prvního koncertu, který se v londýnské O2 Areně uskutečnil v sobotu večer, byla zpěvačka i nebývale otevřená a svěřila se fanouškům i s řadou vzpomínek ze svého mládí.

Asi nejvíc jim vyrazila dech vyprávěním o svých začátcích, a především pak konstatováním, že s muži mnohdy chodila na rande čistě s úmyslem využít jejich sociální zařízení. O historky, jak chodila na rande s muži proto, aby se pak u nich mohla umýt, se podělila se stadionem čítajícím na dvacet tisíc lidí. Jejím konstatováním, že dělala „blow jobs for showers“ (tedy orální sex za sprchu), bylo opravdu odvážné a s pomyšlením, že na koncertě byly přítomny i její děti, pro mnohé zřejmě i dost za čárou.

Show představovala nostalgickou přehlídku její čtyři dekády trvající kariéry, ale nebyla nic pro slabší povahy a prudérnější jedince. Už jen pohled do publika, kde to místy vypadalo jako na maškarním, ovšem naznačoval, že fanoušci Madonny snesou téměř vše.

O erotické dusno a explicitní taneční kreace nebyla nouze. Přestože se většina fanoušků shodla na tom, že šlo o senzační vystoupení a velkolepý zážitek, mnozí účastníci neskrývali rozhořčení nad zpěvaččiným pozdním příchodem, kvůli němuž musel být koncert předčasně ukončen. Fanoušci tak přišli o velké finále a hned čtyři Madonniny velké hity, o přídavku ani nemluvě.

Reklama

Další články

Načítám