Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Pražském hradě to o víkendu žilo! Konal se tu v pořadí již 26. ples Armády České republiky, kde samozřejmě nemohli chybět prezident Petr Pavel s chotí. Eva Pavlová oblékla modré šaty, která jí náramně slušely. Blýskla se i ministryně obrany Jana Černochová.

Prezidentský pár si bál náramně užíval, došlo i na společný tanec, při němž vynikla nádherná róba, za kterou první dáma poděkovala na sociálních sítích. Velmi mile překvapila i Černochová, která v módě občas tápe. Tentokrát ale měla šťastnou ruku! Což ostatně můžete posoudit sami v následující fotogalerii.

„Ples Armády ČR je každoročním poděkováním mužům a ženám v uniformě za jejich náročnou službu naší zemi. Tento večer se konal již pošestadvacáté. Ráda bych doplnila, že je vždy také oslavou našeho členství v NATO,“ nechala se slyšet šéfka resortu obrany, která vsadila na černou.

Pánský look jejího outfitu zjemnila bílá výšivka na klopě a kapsách smokingového saka. Nechyběly ani šperky, které celý model šikovně doladily, podobně jako vhodně zvolený účes.

„Večer korunovalo předání šeku na 430 tisíc korun Vojenskému fondu solidarity. Ty jsou výtěžkem nedávné aukce obrazu moderního výsadkáře. Přispět bylo možné i během plesu a ten byl tedy zároveň příležitostí pomoci vojákům či veteránům, kteří se dostanou bez vlastního zavinění do úzkých. Díky všem, co přispěli,“ doplnila Černochová.

Reklama

Další články

Načítám