Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dokonalé spojení dvou krásných lidí. Letošní vítěz soutěže Muž roku Matyáš, syn zpěváka Standy Hložka, vyráží na romantickou večeři s aktuální Českou Miss Supranational Terezou Vlčkovou. Matyáš Hložek s ní ale nepodvádí svoji přítelkyni Kateřinu Hadašovou. Takže snad nebude mít důvod žárlit.

Pár se k sobě dostal díky hudbě, natáčeli videoklip pro saxofonistu Reného Juniora. „Hudba je něco magického a mně se to spojení nejkrásnější muž a nejkrásnější žena líbí,“ prozradil René Junior a maličko i poodhalil příběh klipu. Na večeři do luxusního lounge clubu dorazí ještě jeden pár. Ve čtyřech si mají užít společný večer, ale jiskra přeskočí mezi páry, jež k sobě nepatří. „Nebude to mít dobrý konec, každý odejde s tím, s kým přišel,“ řekl René s tím, že to je prostě život.

„Vzhledem k tomu, že je můj táta zpěvák, tak já mám k hudbě velmi blízko, navíc saxofon je prostě boží. Reného hudba se mi líbí, je autorská, takovej dobrej popík, jsem rád, že můžu v jeho klipu hrát,“ svěřil se nejkrásnější muž Česka Matyáš Hložek. „Jsem nadšená, pro mě to bude úplně první zkušenost tohoto typu. Navíc muži, co umí hrát na saxofon, jsou navíc sexy,“ usmívala se plaše Vlčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám