Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) uspořádala sestře Kordule velkolepou oslavu jejích 18. narozenin. Na zahradu svého domu pozvala celou rodinu. Nechyběly Agátiny děti, maminka Veronika Žilková (62), samozřejmě oslavenkyně Kordula se svým přítelem Damianem i bratři Vincent a Cyril. Také Vincent na oslavu dorazil s novou partnerkou. A ještě jeden muž byl přítomen.

Překvapivě se na rodinném snímku objevil také Agátin bývalý partner Miroslav Dopita (39), se kterým má syna Kryšpína. Poslední týdny se mluví o tom, že by Dopita měl být po rozchodu staronovým partnerem Agáty. Návrat ke svému ex ale modelka a influencerka popírá.

Opakuje, že jsou jen přátelé a Mirek dočasně u Agáty pobývá, protože se rozvádí. "Přijde mi super, že jsme po dobu dvanácti let dokázali zůstat přáteli. Máme spolu celoživotní pouto jménem Kryšpín. Ano, vídáme se, ano, tráví s námi nyní více času, protože neprožívá hezké období," řekla Super.cz Agáta.

A co říká na to, že už Mirek zdobí rodinné fotky? "Mirek v rodině je, je to táta Kryšpína," dodala rázně influencerka.

Reklama

Další články

Načítám