Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po operaci, kdy mu během natáčení reality show Survivor vypovědělo službu koleno, už je relativně v pořádku. „Už ho mohu ohýbat, dřep udělám tak napůl,“ prozradil herec Václav Matějovský (28), který už se cítí dostatečně fit na to, aby ztvárnil v seriálu Jedna rodina roli sportovce. Doufá, že bude divákům aspoň tak sympatický jako právník v O mě se neboj.

„Hraju kajakáře, takže sedět v kajaku zvládnu. I když jsme tedy jezdili i v mrazu a dešti a chodili běhat, i když byl sníh a led. Někdy je to náročnější, než se zdá,“ míní herec a moderátor, který má ovšem adrenalinové výzvy rád, jinak by se těžko účastnil zmíněné reality show. „Možná podle toho adrenalinu a dobrodružna začínám dostávat i role,“ krčil rameny.

Relativní novinkou v jeho pracovním životě je to, že skončil s moderováním ranní show v Rádiu Fajn. „Možná to posluchače mrzí, ale bylo to moje rozhodnutí. Už to bylo dlouho a neměl jsem pocit, že by to mohlo pokračovat někam výš. Tak jsem si řekl, že už nebudu vstávat ve tři čtvrtě na pět ráno. Ale kvůli tomu vstávání to nebylo. Vlastně mám vstávání rád. Teď, když nemusím, je to paradoxně horší a jsem přespalý. Musím najít nějaký režim,“ plánuje.

Reklama

Další články

Načítám