Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na slavnostním premiérovém promítání nového primáckého seriálu Vytoč mého agenta v pražské Lucerně to opravdu žilo. Dorazila také dcera Ivy Janžurové (82) Sabina Remundová (51), a to jak se svou dcerou, tak i synem.

Původně měla ale rodinku doprovodit i právě zmíněná herecká legenda. Paní Janžurová se ale nakonec do společnosti nedostavila. Sabina Super.cz vysvětlila důvod. „Myslím, že se má maminka dobře, jen jí to nevyšlo. My jsme včera spolu odehrály krásný představení a pár dní předtím jsme hrály na Slovensku. I naše Vánoce proběhly fajn, maminka byla zdravá a v kondici – a to je pro mě na prvním místě,“ svěřila se nám herečka.

Paní Janžurová ale už delší dobu pociťuje bolest v nohách. I když se jí na operaci nechce, zřejmě jí brzy nic jiného nezbude. „Kolena ji trápí, potřebovala by je vyměnit, ale není to pro dámu v jejím rozpoložení jednoduchá záležitost, ale myslím, že to nebude moct dlouho odkládat,“ dodala Sabina Remundová.

Jak Ivu Janžurovou, tak její dceru Sabinu uvidíte ve zmíněném novém komediálním seriálu z prostřední castingové agentury.

Reklama

Další články

Načítám