Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Snídaně s Novou Marta Ondráčková si na dovolené na ostrově Lesbos užívala sluníčka, což dokázala i na fotografiích, kde je vidět, že se opalovala ve velmi úsporném koupacím úboru. Odložila podprsenku a slunci se vystavovala jen v miniaturních bikinkách. A dostala za to pořádně vynadáno.

Od koho? Překvapivě od své kadeřnice Jany Burdové. "Hned jak jsem se vrátila z dovolené, tak jsem zamířila za ní, do salonu do Teplic. A nic pěkného jsem si nevyslechla. Máčela jsem si vlasy ve vodě, nepoužívala žádný ochranný sprej. Prý jsem si aspoň měla dát vlasy pod šátek nebo turban," vyprávěla Super.cz Marta, jak byla její kadeřnice rozhořčená.

"Ona třikrát za sebou dostala titul kadeřnice roku a na svých klientkách si fakt nechává záležet. Dokonce mi vyhrožovala, že mám vlasy v takovém stavu, že mi jich bude muset polovinu ostříhat," konstatovala Ondráčková, která nakonec Janu ukecala, ale stejně šlo pořádných pár centimetrů z její dlouhé hřívy dolů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám