Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její model a celkový look na Českém plese, který moderovala, ji dělaly starší, což zhodnotil v pořadu na Super.cz Fashion Boss i stylista Filip Vaněk. Když Iveta Lutovská (40) dorazila na ples do Brna jen v roli hosta, podstatně omládla. Stačily jednodušší šaty, méně výrazné líčení a mladistvý účes.

„Přijela jsem si to užít s kamarádkou, což je ta nejlepší kombinace,“ těšila se na Ples v Intru. Pokud jde o model, opět vybírala u návrháře Jakuba Ponera. „I minule jsem byla moc spokojená, myslím, že se to trefilo a bylo to hezké. Šaty byly decentní, originální a jiné,“ hází za hlavu kritiku Iveta.

V jednodušších šatech, které odhalovaly její záda a byly opět bez výstřihu, se cítila uvolněně. „Myslím, že ty záda jsou po dvou dětech hezčí než prsa,“ smála se Iveta. Její vnady poznamenalo i radikální zhubnutí po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem, který ji opustil.

„Dneska se cítím dobře, myslím, že i ty vlasy jsou takové víc fresh. Líčila mě kamarádka, která líčí i na Nově. Dělala to podle sebe, aby to šlo i k těm šatům. Jsem ráda, když ten profík sám řekne,“ byla spokojená Iveta.

Reklama

Další články

Načítám