Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) je pyšnou maminkou osmiměsíční dcerky Arianne, která ji dokonce doprovází na každé její vystoupení. Radost Olze ale dělá celá její rodina. Mladší sestra Eliška jí dokonce pořádně šlape na paty. Studuje herectví a zpívá. Vypadá to tak, že je jen otázkou času, kdy bude stejně úspěšná jako Olga.

Ona už kráčí v mých šlépějích, že nazpívala písničku, která má dva miliony zhlédnutí. Jmenuje se Dneska je pátek a další jí vychází s názvem Nejlepší víkend. Držím jí palce. A líbí se mi, jak hraje jako herečka, myslím, že je to velký český talent. Mně osobně rozplakala,“ rozpovídala se Olga Super.cz pyšně o své mladší sestře.

Naopak mladší Eliška Olgu inspirovala k tomu, kam zpěvačka vyrazí na dovolenou k moři poprvé se svou dcerkou. „Sestřička jede do Řecka, tak právě přemýšlíme s partnerem, že bychom tam vyrazili na pár dní taky,“ usmívala se Olga Lounová, se kterou jsme si povídali na hradě Karlštejn, kde byla jednou z vystupujících na galavečeru Královny popu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám