Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Bořek Slezáček (56) má za sebou v poslední době velkou změnu image. Několik měsíců se nemohl holit kvůli natáčení německého historického seriálu. Nyní se ale pro změnu musel s dlouhým vousem rozloučit.

Teď jsem se musel kvůli jedné roli oholit, což vždy nesu velmi těžce. Pod těma obříma vousama se najednou objeví ten lívanec, takže se dva dny schovávám a pak mě to přejde,“ smál se Bořek během rozhovoru pro Super.cz.

Změny vzhledu nese Bořek těžce, ale chápe, že jeho povolání je vyžaduje. „Nehroutím se z toho, ale nedělá mi to ani radost. Třeba v divadle loni nebyli nadšení, že jsem chodil zarostlý jako Rumcajs.“

Do kin vstupuje film Terezín: Láska za zdí, kde Bořka uvidíme v drsné roli. „Film je postavený na skutečném příběhu v Terezíně a v ghettu. Pro nacisty to bylo ukázkové ghetto, na kterém mohli ukazovat světu, jak se židovské obyvatelstvo má výborně, což je hrozné. Já hraji jednoho z velitelů Terezína.“

S Bořkem Slezáčkem jsme si povídali na charitativní výstavě Zrcadla života, jejímž cílem je skrz fotografie přiblížit lidem život pacientů, kterým pomáhá Centrum paliativní péče.

Reklama

Další články

Načítám