Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku už začíná přituhovat. A tak se Ornella Koktová (31) s příchodem podzimu rozhodla s manželem Josefem Koktou (67) a celou jejich rodinkou frnknout na dovolenou do Egypta, odkud už posílá slunné pozdravy.

„První let… Sedm zavazadel, čtyři hoďky v letadle, jedna Minnie, jedna loď, jedno Haribo na nervy. A jsme tady! Tak kdo uhodne destinaci? 33 °C,“ napsala k prvním fotografiím s početnou posádkou, které pořídila doma, na letišti a později i v letadle.

„Miláčci vysmátý, krásnou dovolenou přeji,“ vzkázala fanynka Ornelle. „Jste úžasná rodinka,“ uvedla další. Krásné a spokojené dětičky. Reklama na štěstí,“ podotkla sledující.

Po příletu se s fanoušky podělila o několik snímků nejen z cílové destinace, ale také již stihla cvaknout momentku v černých bikinách, ve kterých ukázala štíhlé křivky, bujný dekolt, ale také rafinovaně zadeček, který se odrážel v protějším zrcadle. A jak Ornellu známe, je jasné, že se fanoušci jistě brzy mohou těšit na další dávku pozdravů a zážitků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám