Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár týdny si stříbrná SuperStar Elizabeth Kopecká (29) užívala na španělské Mallorce. Letní atmosféra ji s přicházejícím podzimem ještě nepustila a během posledních teplých dnů oblékla pořádně odvážný outfit. Zpěvačka, která se pyšní jedním z nejbujnějších přírodních dekoltů, byla tentokrát opravdu k nepřehlédnutí.

Na ochutnávku populárního drinku Negroni se objevila v černobílých šatech s kostičkou. V obepnutém modelu, ke kterému si vzala trendy kabelku a šněrovací sandále, dala na odiv především svůj dekolt. Přítomným hostům, i těm, kteří zrovna nepili, se tak dozajista zamotala hlava. „Doma si drinky nemíchám, nikdy mě nebavily domácí party,“ svěřila se Elizabeth. „Mnohem víc si užiji drink v baru. Mám ráda společnost a ráda poznávám nové lidi, takže jsem šťastná, že se mohu hezky obléknout a jít mezi ně,“ dodala zpěvačka, která se teď naplno věnuje přípravě nové písně.

„Nový je určitě můj český song, na kterém intenzivně pracuji. Trošku nás zdrželo nahrávání živých nástrojů, je to song, na kterém si dávám extrémně záležet. Už se nemůžu dočkat až bude venku i s klipem. Název snad už můžu prozradit, bude se jmenovat Plan B,“ řekla Super.cz Elizabeth Kopecká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám