Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Víc než soukromí odkrývá Tereza Kostková (47) na sociálních sítích svým fanouškům střípky ze své práce. Tentokrát šlo ale o jinou podívanou. Herečka si během zájezdového představení užila i wellness a poslala pozdrav jen v osušce.

Pracovní výjezd mimo Prahu si užila s kolegy, se kterými hraje přestavení Za dveřmi kanceláří. „Baví mě ta pestrost, že hraji tři různé paní během jednoho večera. Blízká mi naštěstí není žádná,“ svěřila se Super herečka. Na zájezd vyjeli přes celou republiku do Ostravy a Havířova a při té příležitosti se nechali hýčkat v luxusním hotelu.

„Dobíjení baterek, Vy nám a my (snad) Vám. Děkujeme za pozvání, sauna, jídlo a diváci v Ostravě i Havířově perfektní,“ svěřila se Tereza, která se nechala zvěčnit po sauně nahá, zabalená jen do ručníků. „Neskutečně nádherné fotky, moc sluší,“ napsal jí jeden z fanoušků.

„Kostička v osušce,“ připsal další ze sledujících k fotkám. „Bože, vy jste tak strašně krásná,“ nešetřili fanoušci komplimenty. Tereza se však zabalená v ručníku nevyfotila jediná. Před objektivem s ní pózovali i její kolegové z Komorního divadla Kalich. Vedle herečky Simony Vrbické se tak do focení v osušce pustil i Václav Kopta, na fotce nechybí ani Aleše Háma a herec Jiří Vojta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám