Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) si letos poprvé vyzkoušela zimní dovolenou v teple, když krátce po svátcích vyrazila do svého oblíbeného Egypta. Do plavek se svléknout nebála, protože se nepřejídala. Nevybrala si ani all inclusive resort, protože její kamarádka má v Egyptě apartmán.

„Ale i tak musím začít hubnout, protože během dovolené jím všechno, co mi chutná a nevyhýbám se ničemu, ani většímu množství jídla. Na dovolenou se má jet, aby si to člověk užil. Zase jdu do režimu, spíš takového očistného. A taky už chci začít pořádně cvičit, protože mě strašně dlouho bolely kolena,“ svěřila zpěvačka, která má půl rok po operaci menisku a utrženého předního křížového vazu.

„Teď už mě bolí právě i to druhé. Musela jsem úplně přestat s běháním. Na to, že mi bude pětatřicet, tak jsem si kolena odrovnala při půlmaratonech, které jsem běhala. Je v tom i dědičnost a už to nikdy nebude to, co to bývalo. Tak se dám asi na cyklistiku,“ krčila rameny.

„To, že jsem musela s během skončit, mě mrzí. Milovala jsem to, chtěla jsem uběhnout i klasický maraton. Ale zbyla mi jenom cyklistika, která je na ty kolena nejlepší. Teď jsem ve fázi, že si budu pořizovat nějaké dobré horské kolo a vyrážet na naše podkrkonošské kopce,“ plánuje rodačka ze Rtyně. Možná na cyklostezkách potká i nějakou novou lásku, protože od rozchodu s přítelem Pepou je stále single.

Reklama

Další články

Načítám